Naast dat je website een belangrijke informatiebron is voor je potentiële klant, is het een afspiegeling van wie jij als bedrijf of ondernemer bent. Het speelt een essentiële rol in het maken van een goede eerste indruk. Een sterke website spreekt je doelgroep aan en is in staat deze te beïnvloeden. Wanneer goed doordacht, biedt het een effectieve manier om te informeren, acquireren of zelfs direct te verkopen.

Representatief online

Ik sta voor de volledige ontwikkeling van jouw toekomstige website. Van schematische weergave in schetsvorm tot aan daadwerkelijke realisatie. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website van een startende onderneming of een re-design van een bestaande website, ik neem je mee in de verschillende fases die benodigd zijn om tot een doelgericht en representatief online visitekaartje te komen.

Jouw nieuwe website is ...

Doelgericht

Relevantie het sleutelwoord. Door te voorzien in de informatie behoefte van jouw potentiële klant kunnen we hem vervolgens vragen om een actie die zorgt voor contact of wellicht een directe verkoop.

Kern-krachtig

Jouw verhaal, hetgeen je doet en waarvoor je staat zal gelaagd worden aangeboden. Met een duidelijke structuur qua inhoud, de pagina-opbouw en navigatie wordt het in één oogopslag duidelijk wat je te bieden hebt.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig te begrijpen & gebruiken door je potentiële klant en zeer eenvoudig te beheren door jou zelf. Op basis van de nieuwste technieken, is jouw nieuwe website snel, slim en simpel.

Visueel aantrekkelijk

Hij wordt natuurlijk oogverblindend mooi, dat is zeker. Gebaseerd op de bestaande of nieuwe huisstijl zal hij passen qua sfeer en uitstraling bij het karakter van jou als persoon of onderneming.